Home » Azië » Cambodja » Kampot Reisgids

Kampot, Cambodja | Historische Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Kampot is een slaperig stadje in het zuiden van Cambodja. Het centrum van de stad kenmerkt zich door een Franse koloniale bouwstijl, maar heeft op een kleine wandeling na niet heel veel te bieden. Daarvoor moet je toch echt de omgeving verkennen en dat is bijzonder leuk. Zo kun je een dagtrip maken naar Bokor Hill en daar watervallen een aantal koloniale vervallen gebouwen bekijken. Of je brengt een bezoek aan een paar grotten en neemt een kijkje op één van de peperplantages die er in de omgeving te vinden is. Dat laatste is zeker een must, want de zwarte peper uit de regio was vroeger geliefd over de hele wereld. Op naar Kampot…!

Handige websites Kampot & Cambodja


Deze reisgids over Kampot bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, Travel4history daar een kleine vergoeding voor krijgt. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden!

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1