Home » Azië » China » National Museum of China, Beijing | Historische Reisgids

National Museum of China, Beijing | Historische Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Het National Museum of China is een absolute must als je alles wilt weten over de geschiedenis van China. Het ligt aan de oostzijde van het Tiananmenplein en is indrukwekkend groot: maar liefst 28 zalen nemen je mee naar de historie van dit immens grote land in Azië. Met een totaal van 1.7 miljoen objecten is het National Museum of China het grootste museum van het land. Trek er daarom ook zeker een halve dag voor uit. Een bezoek is gratis en op vertoon van een paspoort, maar die heb je toch altijd nodig om het Tiananmenplein op te komen. Dus op naar het National Museum of China …!

Het National Museum of China in Beijing bezoeken?


Het National Museum of China is het belangrijkste museum van het land. Het ligt aan het Tianmanplein (plein van de Hemelse Vrede) en een paspoort (of kopie) is nodig om binnen te komen. En eenmaal binnen wachten diverse zalen over diverse onderwerpen op je. En er zit altijd wel iets tussen wat je leuk vindt! Een bezoek aan dit bijzondere museum in Beijing mag dan ook zeker niet ontbreken!

Hoe kom je er? De beste manier om bij het museum te komen is via de metro lijn 1, halte Tian’anmen East. Vanaf hier is het nog geen 3 minuten lopen naar de ingang van het museum.

Openingstijden: Het museum is op maandag gesloten. Voor de rest van de week kun je van 9 tot 16.30 uur hier terecht.

Misschien ook interessant?


Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1