Home » Azië » India » Varkala, India | Historische Reisgids

Varkala, India | Historische Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Varkala is een unieke bestemming in het zuiden van India. Het ligt in de deelstaat Kerala en is ideaal voor een strandvakantie. Hier vind je een aantal mooie stranden en kun je genieten van de vele restaurantjes op de klif van Varkala. Huur ook een scooter en verken de omgeving met zijn vele tempeltjes en prachtige stranden. Varkala is zowel populair onder Indiase toeristen als buitenlandse toeristen en wie in het zuiden van het land is moet hier zeker een paar dagen verblijven. Op naar Varkala …!

Vervoer – Hoe kom je in Varkala?


Varkala ligt in de deelstaat Kerala tussen de steden Kollam en Trivandrum in. Ga je via één van deze steden naar Varkala toe? Pak dan een bus, aangezien deze vaker rijden dan de trein. Zowel het busstation als het treinstation liggen op 3 kilometer ten oosten van Varkala Cliff en zijn bekende stranden. Door middel van een Tuktuk kom je bij jouw hotel of hostel terecht.

Meer lezen over India?


Heb jij nog meer tips, ideeën of opmerkingen over deze reisgids van Varkala in Kerala, India? Laat dan gerust hieronder een bericht achter.

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1