Home » Azië » Taiwan » Taitung, Taiwan | Historische Reisgids

Taitung, Taiwan | Historische Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Taitung is een stad van ongeveer 100.000 inwoners in het zuidoosten van Taiwan. Het mag dan niet één van de toeristische trekpleisters van het land zijn, toch kun je hier een aantal interessante plekken ontdekken. Zo vind je hier het oudste archeologische park van het land en kun je een mooie wandeling maken door Taitung Forest Park. In dit park vind je een meer die erg vergelijkbaar is met de bosbaan in Amsterdam. Verschil is dat je daar uitzicht hebt op de prachtige bergen (zie foto). Verder is Taitung ook de toegang tot de prachtige oostkust van het land met Sanxiantai als onbetwiste hoogtepunt. Dus op naar Taitung…!

Handige Websites Taitung & Taiwan


Deze pagina over Taitung bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, Travel4history daar een kleine vergoeding voor krijgt. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden!

Misschien ook interessant?


Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1