Home » Azië » Zuid-Korea » Gwangju

Ontdek Historisch Gwangju, Zuid-Korea | Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Gwangju is niet één van de eerste steden waar je aan denkt bij een bezoek aan Zuid-Korea. Het ligt in het zuidwesten van het land, telt ongeveer 1.4 miljoen inwoners en is vooral leuk voor een bezoek aan een aantal historische bezienswaardigheden. Zo vind je hier het Gwangju National Museum en het Asian Culture Center om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van deze regio. En buiten de stad ligt de 18 mei begraafplaats ter nagedachtenis aan de opstand in 1980 tegen het toenmalige dictatoriale regime. Daarbij kwamen meer dan 600 mensen om het leven. Kortom: naar deze stad ga je vooral voor een aantal historische attracties. Op naar Gwangju…!

Handige Websites Gwangju & Zuid-Korea


Deze pagina over Gwangju bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, Travel4history daar een kleine vergoeding voor krijgt. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden!

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1