Home » Oceanië » Nieuw-Zeeland » Auckland, Nieuw-Zeeland | Ontdek de Stad van de Jachten

Auckland, Nieuw-Zeeland | Ontdek de Stad van de Jachten

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en het begin van jouw reis door dit prachtige land. Het wordt ook wel de Stad van Jachten genoemd, vanwege de grote hoeveelheid schepen in de havens die de prachtige Golf van Harauki en de Tasmanzee bevaren. Auckland telt iets meer dan een miljoen inwoners en ligt in het noorden van het Noordereiland.

Maak een boottocht en bezichtig de omliggende eilanden, zoals Rangitoto en bewonder vanaf dit vulkanische eiland de prachtige skyline van de stad. Of ‘beklim’ de Sky Tower of maak een wandeling langs een aantal historische panden en bezoek een paar interessante musea zoals het Auckland War Memorial Museum. Op naar Auckland …!

Handige websites Auckland & Nieuw-Zeeland


Deze reisgids over Auckland bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Dit kost je overigens niks extra!

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1