Bregenzerwald, Oostenrijk | Historische Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Het Bregenzerwald is een regio in de provincie Vorarlberg in het westen van Oostenrijk. Het gebied is in vergelijking tot de regio’s in Tirol niet heel populair en dat is jammer. Want juist in het Bregenzerwald kun je nog lekker op zoek gaan naar mooie wandelingen, authentieke plaatsjes en een heerlijke rust. En wie een accommodatie boekt van meer dan 3 dagen krijgt er nog een heleboel voordelen bij ook! Benieuwd naar deze regio? Lees dan zeker verder en kom alles te weten van dit prachtige gebied. Op naar het Bregenzerwald …!

In deze reisgids over het Bregenzerwald


De Bregenzerwald Karte

Handige links Bregenzerwald & Oostenrijk


Accommodatie Bregenzerwald: Booking
Vliegtickets: TransaviaVliegtickets.nl
Treintickets: NSinternational.nl

Autohuur Oostenrijk: Sunny Cars
Reisorganisaties: Tui.nl
Reisgidsen: Reisboekwinkel De Zwerver

Deze Reisgids over het Bregenzerwald bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Dit kost je overigens niks extra!

Praktische informatie – De Bregenzerwald Karte


Wie 3 nachten of langer verblijft in het Bregenzerwald krijgt gratis de Bregenzerwald Karte. Met deze kaart geniet je een aantal flinke voordelen. Zo mag je gratis en onbeperkt in een aantal kabelbaantjes. Verder mag je ook gratis gebruik maken van de bus. Zo kun je helemaal gratis reizen naar de stad Bregenz. Tot slot is de kaart ook te gebruiken voor verschillende zwembaden. Dus als het mooi weer ben je in het Bregenzerwald ook op het goede adres.

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1