Prachuap Khiri Khan, Thailand | Historische Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:
Home » Thailand » Prachuap Khiri Khan, Thailand | Historische Reisgids

Prachuap Khiri Khan mag dan niet één van de bekendste plekken van Thailand zijn, interessant is het zeker wel. Vooral Thaise toeristen komen naar deze plek om te genieten van de mooie stranden en de leuke bezienswaardigheden. Zo vind je ten noorden van het centrum Wat Khao Chong Krachok, mooi gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht op Prachuap Khiri Khan en de baai.

En in de omgeving kun je een bezoek brengen aan twee prachtige parken: Khao Sam Roi Yot National Park en Kui Buri National Park. Tot slot genieten van de mooie en rustige stranden van onder andere Ao Manao Beach. Op naar Prachuap Khiri Khan …!

Handige websites Prachuap Khiri Khan & Thailand


Deze Reisgids over Prachuap Khiri Khan bevat Affiliate Links. Dit betekent, dat als je een boeking maakt via één van de links op deze pagina, Travel4history daar een kleine vergoeding voor krijgt. Daar zijn voor jou in ieder geval geen extra kosten aan verbonden!

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1