Over Travel4history.nl | Historische Reisgids & Magazine

by Steven

Travel4history ontdekt de leukste en meest bijzondere plekken op aarde en ontrafelt de bijzondere geschiedenis die achter deze plaatsen schuilgaat.

  Het doel van het maken van reizen?

Lekkere luieren op vakantie, naar feestjes gaan, een actieve vakantie of heb je liever een culturele vakantie? Het doel van het maken van reizen is per persoon verschillend. Maar over het algemeen wil iedereen toch een beetje de cultuur van het land ontdekken?

Het doel van geschiedenis?

Geschiedenis is het ontdekken en ontleden van gebeurtenissen uit het verleden. Het doel is inzicht te verkrijgen in culturen en volkeren uit het verleden.

“De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel een bladzijde.”

– ST. AUGUSTINUS VAN HIPPO (354-430) –

Waarom Travel4history.com?

Reizen is één van de manieren waarop een mens wijzer kan worden. Om te begrijpen waar je bent is het van belang de historie te ontdekken. Daar ligt de oorsprong van hoe mensen en culturen zich tegenwoordig in de maatschappij bewegen.

Travel4history vertelt die verhalen van bijzondere gebeurtenissen, soms vrolijk, soms droevig en is jouw gids om deze mooie wereld (nog) beter te leren begrijpen…

Wie ben ik?

Ik ben Steven, historicus en wereldreiziger. Op Travel4history creëer ik een historische reisgids van de mooiste plekken waar ik ben geweest. Dit om meer begrip te kweken wat de geschiedenis voor deze plekken heeft betekend.

Voor wie?

Travel4history is voor iedereen die geïnteresseerd is in de historie en achtergronden van de plekken die hij bezoekt. En over het algemeen wil iedereen toch kennis opdoen om te begrijpen waarom dingen zijn zoals ze zijn?

Remember the past, live in the present

– ST. AUGUSTINUS VAN HIPPO (354-430) –

De lijst van landen waar ik geweest ben:

Azië: Armenië, Azerbeidzjan, Cambodja, China, Georgië, Hongkong India, Japan, Laos, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Oezbekistan, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam, Zuid-Korea

Europa: Albanië, België, Bosnië-Herzegovina, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kosovo Liechtenstein, Noord-Macedonië, Moldavië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Schotland, Spanje, Zweden, Zwitserland

Noord-Amerika: Canada

Oceanië: Nieuw-Zeeland

Zuid-Amerika: Argentinië, Bolivia, Peru, Uruguay

Vragen en opmerkingen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je hieronder een bericht achterlaten. Wil je meer weten van de landen waar ik geweest ben dan kun je ook altijd contact opnemen. Dan neem ik spoedig mogelijk contact met je op.

Klik hier om terug te keren naar de Homepage van Travel4history

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1