Zuid-Korea | Historische Reisgids & Magazine

by Steven
Een historische reisgids van Busan, Zuid-Korea
Home » Zuid-Korea

Ben je van plan een reis te boeken naar Zuid-Korea? Dit prachtige land in Oost-Azië mag dan niet heel populair zijn onder Nederlanders, toch heeft het land ontzettend veel te bieden. Denk aan de vele mooie tempels, de relatie met Noord-Korea, mooie eilanden en een bijzondere cultuur. Ondanks de taalbarriere is Zuid-Korea een fantastisch land.

Op zoek naar de leukste historische bezienswaardigheden van Zuid-Korea? Hieronder vind je een aantal bijzondere plekken die je meer vertellen over de boeiende geschiedenis van dit prachtige land.

Handige websites voor een reis naar Zuid-Korea


Deze pagina over Zuid-Korea bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, Travel4history daar een kleine vergoeding voor krijgt. Daar is voor jou geen extra kosten aan verbonden!

Alle artikelen en reisgidsen over Zuid-Korea

Het historische dorp Hahoe Folk Village in Zuid-Korea

Andong


Andong is een belangrije cultuurstad in het midden van het land. Hier kun je een aantal klassieke Zuid-Koreaanse dorpen bezoeken. Ook vind hier elk jaar het grootste maskerfestival ter wereld plaats.

Historische reisgids van Gyeongju, Zuid-Korea

Gyeongju


Gyeongju is historisch gezien één van de belangrijkste steden van het land. Dit was vroeger de hoofdstad van het Koninkrijk en telde op het hoogtepunt 1 miljoen inwoners.

Historische reisgids van Seoraksan National Park in Zuid-Korea

Seoraksan National Park


Seoraksan National Park is het populairste en mooiste park van het land. Het bevindt zich in het noordoosten van Zuid-Korea en mag absoluut niet ontbreken tijdens een reis door dit land.

Haesindang Penis Park in Sinnam, Zuid-Korea

Sinnam – Penis Park


Een bezoek bregen aan Haesindang Park? Dit bijzondere park in het oosten van Zuid-Korea staat in het teken van standbeelden van … piemels. In het artikel hieronder lees je er alles over:

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1