Japan | Historische Reisgids & Magazine

by Steven
De Chureito pagode nabij Mount Fuji in Japan
Home » Japan

Een reis boeken naar Japan, het land van de rijzende zon? En ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor een fantastische reis naar dit prachtige land in Azië? Of je nou gaat backpacken of een groepsreis gaat maken, hieronder vind je informatie over de leukste historische bestemmingen van Japan.

Scroll naar beneden en vind de mooiste bestemmingen van het land.

Handige websites voor een vakantie naar Japan


Deze pagina over Japan bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, Travel4history daar een kleine vergoeding voor krijgt. Daar is voor jou geen extra kosten aan verbonden!

Alle artikelen en reisgidsen over Japan

Historische reisgids van Fukuoka, Japan

Fukuoka


Fukuoka is misschien niet één van de eerste bestemmingen waar je aan denkt bij een reis door Japan. Toch heeft deze hippe stad een aantal leuke bezienswaardigheden met genoeg historie voor jou in petto.

Historische reisgids van Himeji, Japan

Himeji


Een bezoek brengen aan het mooiste kasteel van Japan? Dan ga je naar Himeji! Hier lees je alles over een bezoek aan deze stad ten westen van Osaka.

Historische reisgids van Hiroshima, Japan

Hiroshima


Hiroshima behoort tot één van de meest indrukwekkende steden van het land. Dat komt vooral door de atoombom die in 1945 op de stad werd gegooid. In onderstaande lees je alles over een bezoek aan deze interessante stad.

Historische reisgids van Kyoto, Japan

Kioto


Kioto is de Cultuurstad voor het land. Hier vind je maar liefst 2000 tempels en heiligdommen. In de reisgids over Kioto lees je er meer over.

De Nakasendo Trail in Japan

Kiso Vallei


De Kiso Vallei is een mooie regio tussen Tokio en Kioto in. Hier kun je de traditionele Nakasendo Trail doen. Hieronder lees je er meer over.

Historische reisgids van Matsumoto, Japan

Matsumoto


Het kasteel van Matsumoto behoort tot de 3 belangrijkste van Japan. In onderstaande artikelen kom je meer te weten over deze prachtige stad in de buurt van Nagano.

Het historische eiland Miyajima in Japan

Miyajima


Op zoek naar een prachtig historisch eiland? Ga dan naar Miyajima nabij Hiroshima. Hier vind je een prachtige natuur met een aantal bijzondere tempels.

Historische reisgids van Mount Fuji in Japan

Mount Fuji


Mount Fuji is de heiligste berg van Japan. Het ligt op 100 kilometer ten westen van de hoofdstad van Japan en de natuur in de regio is prachtig. Hieronder lees je alles over de leukste bezienswaardigheden en tips voor Mount Fuji.

Historische reisgids van Nagano, Japan

Nagano


Nagano is een bijzondere stad in de Japanse Alpen. In 1998 werd hier de Olympische Winterspelen gehouden. In de reisgids van Nagano lees je er alles over

Historische reisgids van Nagoya, Japan

Nagoya


Nagoya is één van de modernste steden van het land, maar met een aantal bijzondere historische attracties. In de reisgids lees je er alles over.

Historische reisgids van Nara, Japan

Nara


Nara was voor Kioto de hoofdstad van het land. Nu is het een bijzonder leuke stad met tempels, tuinen, musea en… de hertjes. Hieronder lees je er meer over.

De prachtige Kegon Falls in Japan

Nikko National Park


Een bezoek brengen aan het mooiste nationale park van Japan? Ga dan naar Nikko National Park! Naast een prachtige natuur vind je hier ook veel cultuur en historie.

Historische reisgids van Okinawa, Japan

Okinawa


Bijkomen op een subtropisch eiland? Sluit dan je vakantie af op Okinawa! Dit prachtige eiland bevindt zich 1500 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Tokio en zit boordervol avontuur, schoonheid en historie!

Historische reisgids van Osaka

Osaka


Samen met Tokio vormt Osaka het financiële hart van Japan. Toch valt er nog genoeg historie te ontdekken in deze bijzondere stad in het midden van Japan.

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1