Home » Azië » China » Beijing

Ontdek Beijing Reisgids | Historie, Inspiratie & Tips

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:

Beijing is sinds 1644, met uitzondering van de periode 1928-1949, de onbetwiste hoofdstad van China. Het ligt in het noordenoosten van het land, telt ongeveer 20 miljoen inwoners en heeft een aantal interessante bezienswaardigheden die je kunt, maar eigenlijk moet bezoeken.

Uiteraard kun je een dagtrip maken naar de Chinese Muur ten noorden van de stad, maar vergeet ook niet een kijkje te nemen in de Verboden Stad, Tiananmenplein, het mausoleum van Mao Zedong, het National Museum of China en het zomerpaleis. Of bezoek een aantal leuke wijken en geniet van de heerlijke gerechten op de avondmarkten. In ieder geval kun je in deze miljoenenstad zo een hele week zoet zijn. Dus op naar Beijing…!

Handige Websites Beijing & China


Deze reisgids over Beijing bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Dit kost je overigens niks extra!

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1