Thakhek, Laos | Historische Reisgids

by Steven
Gepubliceerd: Laatste update:
Home » Laos » Thakhek Reisgids

Thakhek is een plaats in het midden van Laos aan de Mekong Rivier. Het is vooral bekend vanwege de vele Franse koloniale huizen die er in het centrum van de stad te vinden zijn. Naast een aantal kerkjes, tempels en marktjes is er niet zo heel veel te zien en doen in Thakhek. Wat wel absoluut een aanrader is is het doen van de Thakhek Loop.

Dit is een route van 450 kilometer met een scooter of motorbike door de prachtige omgeving ten noorden van deze stad. In 3 a 4 dagen kom je langs mooie landschappen, een aantal grotten, mooie meertjes en eindig je bij de bekendste grot van Laos, Konglor Cave. Maar om deze tour te kunnen doen begin je in Thakhek. Dus op naar Thakhek…!

Handige websites Thakhek & Laos


Deze reisgids over Thakhek bevat affiliate links. Dit betekent dat je als je een boeking maakt via één van de links op deze website, Travel4history daar een kleine vergoeding voor krijgt. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden!

Laat een bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. We nemen aan dat u hier meer akkoord gaat en lees er meer over in het privacybeleid Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Beleid
UA-140023448-1